Agersø Vinhandel tilbyder, at du kan gøre dine vinindkøb endnu billigere ved større indkøb, vi udarbejder gerne et attraktivt tilbud til vores i forvejen konkurrencedygtige priser . Hvis du f.eks. køber en hel palle af den samme vin, får du en stor ekstra rabat. Det gælder alle vine i vores sortiment. Den rabat kan vi tilbyde, fordi vi har mindre arbejde med pakning og håndtering af vinene, når vi sælger hele paller. Send os en e-mail, hvis du ønsker at benytte dig af vores tilbud om storindkøb. Send mailen til info@agersoe-vin.dk, så vender vi hurtigt tilbage. 

Antallet af flasker varierer fra 480 flasker til 720 flasker pr. palle, men ligger typisk på 100 kartoner af 6 flasker. Vinen leveres til brofaste øer i hele Danmark uden fragtomkostninger på den aftalte adresse til den aftalte dato.

Det kan tage lidt tid for os af få vinen hjem, så derfor bør bestillinger ske i forholdsvis god tid, før du skal bruge den. Vi sørger selvfølgelig for, at vinen kommer hurtigst muligt eller efter anden aftale.

Pallerne kan mixes indenfor den samme producent og afregning skal ske ved bestilling.