Pinotage Reserve 2016

213,00  m/Moms
( 170,40  u/Moms )
  • Køb 6 eller flere til 192,00
    ( 153,60 )
    pr stk.

Meget mørk, dyb, sort farve. Duften med god modenhed med masser af toast og fremtrædende eg. Lavendel og vilde kirsebær er også tydelige. Mellemlagret med god struktur viser noget potentiale. Dejlig elegance og friskhed med masser af aldrende potentiale. Drikkes 4-20 år efter høst.

Vægt: 1 Styk
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Dette er den første udgivelse af vores nye top serien. Lavet af vores gamle blokbusbusvin Pinotage, er denne vin så godt et indtryk af vores 'terroir', som du finder. Certificeret organisk, denne blok er god som den kan blive med ekstremt små koncentrerede bær og lave udbytter.

Håndplukkede druer er ødelagt og knust. En smule kold sug om nødvendigt og en kort varm gæring med masser af slag ned i små åbne gærningsbeholdere. Total tid på skind omkring 5 - 6 dage og presses straks, når alt sukker omdannes til alkohol.

Alderen 14 måneder i små franske egetræsfade, for det meste nye. Stort udvalg af kun den bedste eg for reserven.

Meget mørk, dyb, sort farve. På næse god modenhed med masser af toast og eg fremtrædende. Nogle lavendel og vilde kirsebær er også tydelige. Mellemleget med god struktur viser noget potentiale. Dejlig elegance og friskhed med masser af aldrende potentiale. Drik 4-20 år efter høst.

i alt kun 4820 flasker 2016

 

TECHNICAL DETAILS

VARIETAL 100 % Pinotage
ALCOHOL 14,5 %
TOTAL ACIDITY 5,8 pH 3,50
RESIDUAL SUGAR 1,8 g/l

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer