Pinot Noir Laibach & Seeger 2013 (Platter 4*)
-
Køb 6 eller flere til
120,00
( 96,00 )pr stk.
Stor farve til en Pinot Noir. På næsen nogle tonsvis af frugt med jordbær, hindbær og nogle tønde toast indlysende. Lys rørige med en fantastisk friskhed på ganen. Ganen er godt afrundet og igen er der en eksplosion af frugt, som er godt understøttet af nogle gode dyre franske eg. En vin til enhver lejlighed, ikke kun vil det supplere mad, men det har nok kompleksitet til at holde 5-7 år efter høsten.
Vi er stolte præsentere en helt ny vin i vores sortiment. Hjertet pause drue har fundet en plads i vores meget populære portefølje. Med en meget god historie og omdømme med den lokale drue Pinotage har vi besluttet at prøve vores held med en af forældrene, Pinot Noir. Det lykkedes os at købe nogle meget gode druer fra en meget ukendt og meget ekstrem sted i Sydafrika. Ikke kun en af de højeste vinmarker, men også en vingård, der vil se et par dages sne om vinteren. En meget sjælden ting i en vin voksende område så tæt på ækvator. Vinen er resultatet af et tæt samarbejde mellem især for hans fremragende Pinot Noir kendte tyske vintner Thomas Seeger fra Leimen nær Heidelberg og vores vinmager Francois van Zyl. Druerne er håndplukkede og opbevares på et køligt lager, før det transporteres til os. Vi bruger Bourgogne som vores inspiration og derfor vi efterlader nogle hele klaser i vores gæring tank. Vi har heller ikke knuse for meget og give omkring 30% hele bær i åben tank. 3-5 dage før koldt sættetid efterfølges af en kølig og langsom fermentering med temperaturer topper omkring 20 grader. Vi er meget omhyggelige med over udvinding og derfor gør vi kun 1 slag ned om dagen. Samlet tid på skindene vil være omkring 20-25 dage, efter en blød presse vil følge. Alle pressen saften blandes tilbage og malolaktisk gæring i små udvalgte Bourgogne tønde.
Technical details:
Varietal: | 100 % Pinot Noir |
Alcohol: | 13.5% |
Total acidity: | 5.9 g/l |
pH: | 3.53 |
Residual sugar: | 2.2 g/l |
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.