Luck Bug 2012

98,00  m/Moms
( 78,40  u/Moms )
  • Køb 6 eller flere til 88,00
    ( 70,40 )
    pr stk.

Denne vin er fremstillet af druer dyrket på unge vinmarker, som er i færd med omlægning til økologisk. God frisk farve med dejlige violet og parfume karakteristisk. Blød blomme med masser af knust bær og krydderi godt understøttet med et let forfriskende blød afgang. En vin til hverdag, der også kan serveres afkølet.

Vægt: 1
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Vi er kendt for vores fyldige rødvin, velstruktureret og nok tannin til at modne, men mange kan ikke lide at drikke disse fyldige vine til hverdag. Vi besluttede at skabe noget nyt, blødt og blommeagtig med god frugt og næsten ingen træ indflydelse på vinen. En let drikkelig vin. Denne vin er fremstillet af druer dyrket på unge vinmarker, som er i færd med omlægning til økologisk. Gæret i åbne gæringstanke, lidt koldere end normalt. Presning er gjort tidligere for at undgå enhver udvinding fra frø. Malolaktiske gæring sker i rustfri ståltanke, og ingen behandling af træ er givet. Vinen er aftappet med en lys filtrering.
God frisk farve med dejlige violet og parfume karakteristisk. Blød blomme med masser af knust bær og krydderi godt understøttet med et let forfriskende blød afgang. En vin til hverdag, der også kan serveres afkølet.

Detaljer
Sorter: 58% Cabernet Sauv., 32% Pinotage, 10% Petit Verdot
Alkohol: 14%
Totalt syreindhold: 5,9 g / l
pH: 3,68
Residial sukker: 1,4 g / l

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: