Friedrich Laibach 2007 Magnum (1,5 liter)(John Platter 4*)

450,00  m/Moms
( 360,00  u/Moms )

En klassisk vin med en dyb farve. Kød, læder og nogle tomat cocktail smag er ganske fremtrædende. Meget kompleks ganen, med fine tanniner og stor længde. Træ komplimenter, snarere end overmande og vinen er stadig i sin ungdom. Elsker at se denne vin moden til et sandt kunstværk. Stadig meget ung, men med nok kompleksitet til at vare 5-10 år efter vintage.

Vægt: 2.000
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Log ind her for at købe

Denne vin, opkaldt efter grundlæggeren af Laibach, betragtes af os som det bedste af det bedste. Made kun i de bedste år, denne vin er højdepunktet af, hvad vi kan producere. Det er en blanding af de øverste 18 tønder af året, for det meste Cabernet Sauvignon, men i nogle år Merlot kan være dominerende. Det kan bestå af 2-5 vinsmagere omhyggeligt blandet til at supplere hinanden og forbedre aldrende potentiale. Dyrket, kun bruger certificerede økologiske praksis og uden kunstvanding, nogle blokke høstet op til 3 forskellige tidspunkter at få de rigtige byggesten til denne blanding. Druerne er høstet i hånden og nogle gange vinsmagere køles ned i løbet af natten for at forbedre farver og frugt udvikling. Destemming efterfølges af en streng sortering med et moderne sortering tabel. Kun ± 2 tons er færdig per time. Hvert bær behandles som en usleben diamant, før knusning. Mæsken forsigtigt pumpet ind 4 ton rustfrit stål åben top gæring skibe til en naturlig gæring. Gær kan tilføjes i nogle problematiske årgange og blokke, men vi er mere og mere brug af indfødte gær. Gæring og hudkontakt kan vare 4 - 10 dage. Bærrene er forsigtigt presset før den varme vin riflede for malolaktisk gæring i den bedste franske eg penge kan købe. Et par rackings vil finde sted i løbet af modningen. Et år i flasken før frigivelse.

 

Technical details:

Varietal: 61% Cab. Sauv., 17% Cab. Franc, 11% Merlot, 6% Malbec, 5% Petit Verdot
Alcohol: 14%
Total acidity: 5,6 g/l
pH: 03,7
Residual sugar: 3,2 g/l

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: