Claypot Merlot 2013 (John Platter 4*)

210,00  m/Moms
( 168,00  u/Moms )
  • Køb 6 eller flere til 185,00
    ( 148,00 )
    pr stk.

Fantastisk, mørke rød farve. Man kan næsten se og lugte koncentrationen. Fantastisk frugt eksplosion med dejlige krydderier og bitter chokolade i stor kombination med bløde fløjlsagtige tanniner. God eg tilføjer kompleksitet og længde til denne lækre vin. Drikkes tre -8 år efter vintage. Håber du nyder denne her.

Vægt: 1 Styk
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Smage note

Denne vin er kun lavet i nogle år og er en af højdepunkterne i vores sortiment. Druerne kommer fra vores ældste blok af Merlot på gården. Ligesom med alle vores andre Merlot vin er der lagt særlig vægt på jord management. Vi har brug for afbalanceret sollys for at slippe af med alle urteagtige karakterer i vores Merlot. Vi dyrker alle disse vinmarker økologisk for at få maksimal frugt udtryk og for at øge indflydelsen af jord. Blokken plukkes over 3-4 gange og begynder i slutningen af februar indtil midten af marts.

Håndplukkede druer sorteres med omhu; efter destemming og før knusning for at fjerne eventuelle uønskede grønne urteagtige stilke. Det er en meget langsom proces, som kun giver omkring 1 - 2 tons i timen, men med fremragende resultater. Det bedste parti Merlot vil holde op til 30 dage på skind, før det presses og fjernes til nye franske egetræsfade i malolaktiske gæring. Denne vin vil så tilbringe 18 -21 måneder i egetræsfade, før en udvælgelsesproces vil fastlægge de bedste tønder til denne vin. Vinen er tappet uden filtrering i en svær/tung flaske.

Fantastisk, mørke rød farve. Man kan næsten se og lugte koncentrationen. Fantastisk frugt eksplosion med dejlige krydderier og bitter chokolade i stor kombination med bløde fløjlsagtige tanniner. God eg tilføjer kompleksitet og længde til denne lækre vin. Drikkes tre -8 år efter vintage. Håber du nyder denne her.

Detaljer

Sorter: 100% Merlot

Alkohol: 14%

Totalt syreindhold: 5 g / l

pH: 3,66

Residial sukker: 3,0 g / l

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer